3 értékelés
(5.0)

Budapest 31. helyezett

Aquaworld Resort Budapest

Budapest IV. kerület | Íves utca 16.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
3
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Íves utca 16. 4

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most nyitva
Nyitvatartás
megtekintése

Az új sport
Igényelj most aycm kártyát akár
Már havi 4.900 Ft-tól!
Kattints!
Aycm.hu

Egyéb információk

Leírás

A fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és  11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást.

Fürdőzés télen és nyáron, az év 365 napján

Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek. A termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használjuk arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsunk a család minden tagja számára.
Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonomiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakítottuk ki szolgáltatásainkat.

Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített vízalatti fekvő felületekkel.

A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat. 

A hullám medence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket,és a homokos tengerpart élményét idézik. 

A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál kis vendégeink számára - a totyogóktól a kamaszokig - a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.

Szaunavilágunk - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 különböző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz.

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Van
Parkolási lehetőségek
Privát parkoló

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
+36 1 2313 760
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
Szaunaszeánsz, Kneipp sétáló
Wellness részleg
Igen
Wellness elemek
szauna, medence, wellness
Óratípusok
aerobic / alakformálás / Fitness / köredzés / pilates / senior torna / spinracing / step aerobic / Stretching / tabata workout / TRX / zsírégetés, úszás

Termek


Értékelés


3 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás
The-one! Budapest
2016. 10. 21. 15:12
2016. 08. 23. 15:22
2016. 08. 23. 14:24

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek