0 értékelés
(3.0)

Komárom 1. helyezett

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

Komárom | Táncsics Mihály utca 34-36.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Komárom Táncsics Mihály utca 34-36.

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

Üdvözöljük honlapunkon, kellemes időtöltést kívánunk!

Látogasson el a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe és élje át Ön is gyógyvizünk áldásos hatását!

A legutóbbi helyi ásatások bizonysága szerint Komáromban, már a rómaiak idejében is virágzott a fürdőkultúra. Hogy Brigetio lakói ismerték-e a föld rejtette gyógyító kincset, még nem tudjuk, de arról vannak ismereteink, hogy a rómaiak izületi gyulladásaikat és reuma okozta panaszaikat termálvizekkel enyhítették. A fürdő a társas élet és a kikapcsolódás egyik fontos helyszíne volt. Így van ez ma is: jöjjön és gyógyuljon, pihenjen töltődjön fel nálunk!

Az erődök városának, Komáromnak egyik legnagyobb vonzereje a kiváló minőségű gyógyvize. A Brigetio Gyógyfürdő a város szívében helyezkedik el. A 62 Celsius fokos víz, melyet 1967-ben gyógyvízzé nyilvánítottak közel 50 éve szolgálja vendégeink gyógyulását, kikapcsolódását.

Várjuk szeretettel a Brigetio Gyógyfürdőben!

1700 éves fürdőkultúra Komárom-Brigetioban!

A Komárom-Almásfüzitő árvízvédelmi projekt keretében több mint egy hektáros területen végzett megelőző ásatásokon szenzációs régészeti lelet került elő: egy 800 négyzetméteres, hatalmas fürdőkomplexum. Brigetio területén még soha nem került elő fürdőépület. Az alapozás jó állapotban maradt fenn, helyenként nagy, összefüggő területeken megmaradt a padlózat is.

A fürdőben működő egységek (nyári strandfürdő uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyászati, reumatológiai szakrendelés) egyidejűleg kínálnak kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.
A mozgáskorlátozott vendégeik közlekedését lift segíti az épületben.

A gyógyászati részlegünkben elektroterápia, balneoterápia, gyógypakolások és reumatológiai szakrendelők, kezelők kaptak helyet. Továbbá lehetőség van komplex balneofizioterápiás kezelésre is a gyógyfürdőben. A kezelések OEP támogatással és támogatás nélkül is igénybe vehetőek, komoly szakmai múlttal rendelkező csapat ellátásában.

A fürdő területén található két szabadtéri gyógymedence (32-38 °C), egy beltéri gyógymedence (35-38°C), jacuzzi (33-35 °C), fedett uszodai medence (25-28°C), fedett tanmedence (30-33 °C), aromaszaunák, valamint a nyári időszakban úszómedence (24-26°C), élménymedence (25-28°C), gyermekmedence (27-30 °C) csúszdával.

A fürdőzésen kívül a családos vendégeik és az apróságok modern játszótereinken, ugrálóvárainkban, játszóházukban szórakozhatnak.

Aktív vendégeik igényeit sportpályák (strandröplabda, kosárlabdapálya, lábtenisz) valamint sport- és szórakoztató programok szolgálják.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Parkolás

Parkolási lehetőség
Van
Parkoló helye
Parkolóhely
Parkolás ára
Ingyenes

Árak - Fizetési eszközök

Fizetési lehetőségek
Hungarycard, Duna, Gerecse kártya, MKB SZÉP kártya, Széchenyi SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Ajándék Erzsébet-utalvány, Bankkártya, Készpénz
Diák kedvezmény
Igen
Nyugdíjas kedvezmény
Igen

Elérhetőség

Központi telefonszám
06-34/540 426, 06-30/564-6442
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
Szauna, Strand, Gógymasszázs, Szállás
Wellness részleg
Igen
Wellness elemek
Szauna, Gyógymedence
Óratípusok
Úszás

Termek


Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek