0 értékelés
(0.0)

Budapest 667. helyezett

Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Budapest | Vaci utca 34
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Vaci utca 34

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Nincs megadva

Egyéb információk

Leírás

„Nem csupán egy hotel, hanem egy életstílus...” Ez a mottója Budapest egyik legújabb, ötcsillagos luxushotelének. Az urbánus eleganciát árasztó Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palota ideális helyen, a Váci utca sarkán, Budapest szívében várja Önt!

Jöjjön el hozzánk, és kényeztesse mind az öt érzékét az elbűvölő, százesztendős Klotild Palotában, amely magára öltötte a misztikus, ázsiai-koloniális Buddha-Bar dizájnt. A buja vörösben és aranyszínben fürdő felületek, a luxus bűvölete, a rejtelmes tompított megvilágítás no meg a híres Buddha-Bar-zene harmonikus atmoszférát varázsolnak ahhoz, hogy tökéletesen ellazuljon. 

A  Klotild Palota nemcsak 102 exkluzív szobának és lakosztálynak ad otthont, hanem a világszerte ismert Buddha-Bar étteremnek és Buddha-Bar Lounge-nak is, melyek ázsiai-fúziós konyhával és különleges koktélkínálattal várják a vendégeket. Színvonalas, kozmopolita hangulat uralkodik a szálloda hatodik emeletén található Klotild Bar és Lounge-ban, melynek belső kialakítását a hotelnek nevet adó Klotild főhercegnő inspirálta.

A legmodernebb technológiát felvonultató konferencia termek, és különleges kialakítású belsô terek exkluzív rendezvények számára nyújtanak ideális helyszínt, de a teljes testi és lelki nyugalomra vágyókról sem feledkezünk meg, nekik a Buddhattitude Spa kínál lehetőséget a felfrissülésre és kikapcsolódásra.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
(1) 799 7300
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Finn szauna
Igen
Masszázs
Igen
Gőzkabin
Igen
Medence
Igen
Infra szauna
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek