0 értékelés
(0.0)

Budapest 720. helyezett

Gold Bisztró

Budapest XI. kerület | Budafoki út 113
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Budafoki út 113 11

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

 

A Gold Bisztró a Budafoki úton, a Gold Szabadidőközpont szívében, messze a belvárostól, a squash pályák gyűrűjében található. A hely jelenlegi szellemiségének életre keltője a kézműves borairól elhíresült Szentesi József volt.

Koncepciónk, hogy a magyar gasztronómiában végbemenő forradalmi változásokkal lépést tartva igyekezzünk hétről hétre olyan ételsorral előállni, amivel aktív részesei lehetünk ennek a folyamatnak. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi, friss, hazai alapanyagok megbízható forrásokból -piacról, biofarmról- való beszerzésére, ételeink sous-vide technológiával készülnek, ami úttörőnek számít napjaink gasztronómiájában. Mindemellett, amire lehetőségünk van, házon belül állítjuk elő, rendszeresen találkozhatnak a vendégek, házi sütésű kenyérrel, házi lekvárral, savanyúsággal, míg desszertjeinket éttermünk saját cukrásza készíti el. A vendégkör nagy részét a környékbeli irodaházak dolgozói teszik ki. Célunk az ő magas színvonalú ebédeltetésük megoldása, az igényeikhez való alkalmazkodás.

Elsősorban ebédmenünkről vagyunk ismertek, de rendszeresen szervezünk borvacsorákat, egyéb céges rendezvényeket tovább bővítve ezzel vendégkörünket. Az étterem speciális elhelyezkedése következtében gondoltunk a sportolni betérő vendégeinkre is, így aktuális menünkben külön hangsúlyt adunk az egészségesebb, kalóriaszegényebb ételeknek. Mindez persze mit sem érne, ha ételeinket elérhetetlen áron kínálnánk. Azonban erről szó sincs: fontosnak tartjuk bebizonyítani, hogy elérhető áron is lehet színvonalas, igényes, az átlagot magasan felülmúló ebédet elkészíteni.

Bátran kijelenthetjük, hogy ár-érték arányban ma verhetetlenek vagyunk. Végeredményül elmondhatjuk, hogy ha Ön a Gold Bisztrót választja, szokatlan kissé eklektikus környezetben és különleges íz élményben részesülhet.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Van

Árak - Fizetési eszközök

Fizetési lehetőségek
Visa, MasterCard, AmEx, SZÉP kártyák, Erzsébet utalvány

Elérhetőség

Központi telefonszám
+36204105463
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
Heti menü
Asztalfoglalás lehetősége
Igen
Glutén érzékenyek részére
Igen
Vegán ételek
Igen
Vegetáriánus ételek
Igen
Mozgáskorlátozottak részére elérhető
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek