0 értékelés
(0.0)

Budapest 587. helyezett

Inscorp

Budapest XIII. kerület | Dolmány u. 14.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Dolmány u. 14. 13

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Az új sport
Igényelj most aycm kártyát akár
Már havi 4.900 Ft-tól!
Kattints!
Aycm.hu

Egyéb információk

Leírás

Az InsCorp magasan képzett szakemberekből álló oktatói team, akik korábban a terrorelháritás , diplomáciai védelem és tanúvédelem területén tevékenykedtek, oktattak.Az általuk létrehozott oktatási szisztéma a különböző szakterületek hiányosságait a többi szakterületen megtalálható taktikákkal és technikákkal egésziti ki ezzel kialakitva a teljesen egyedi oktatási rendszert.

Senki nem lehet okosabb mint egy csapat”

Az oktató team öt speciális területen alkalmazott technikákat egyesít:

1. Close Protection (személyvédelem) amely a veszélyeztetettségi foktól függően alakitja ki a védett személy (VIP) számára szükséges, megfelelő biztonságot nyújtó védelmi rendszert. A védelmi rendszer magába foglalja a VIP lakhelyének, munkahelyének, utazásainak és programjainak teljes körű védelmét, valamint az ehhez kapcsolódó protokollt is.

2. Combat Shooting (harcászati lövészet) amely az általános fegyverkezelési taktikákon túl magába foglalja a személyvédelmi tevékenység közben esetlegesen felmerülő speciális fegyverhasználati taktikákat. A személyvédelemben a fegyverhasználat végső esetben történik rendszerint olyan környezetben ahol igen nagy számú vétlen személy tartózkodhat ezért a személyvédőknek kiemelten magas szinten kell rendelkezniük lőtudással.

3. CQB ( Close Quarters Battle) az épületen belüli harcászati taktika amely a világon minden speciális egység alapképzési anyaga. Megtanít az épületen belüli fegyverrel történő mozgásokra, épületek átvizsgálására, felderítésére, esetleges elkövetők semlegesítésére. A személyvédelmi tevékenység közben bizonyos területeken (mint például a lakóhely vagy egy rendezvény helyszínének biztosítása) elengedhetetlen ezen taktika ismerete.

4. Close Combat (közelharc) melynek ismerete szükséges a VIP védelmének különböző szintű védelmi fokozatainak ellátásakor, mivel fegyverhasználat csak végső esetben történhet, minden egyéb támadást közelharc technikáival kell elhárítani. A közelharc több keleti harcművészet technikai anyagára épül de magába foglalja az oktatók munkája során kipróbált hatékony harcművészetektől független technikákat is.

5. Safety Driving (biztonsági gépjárművezetés) amely a VIP utazásai biztosításának szerves részét képezi. Megtanít a több autóból álló konvojokban történő utaztatásra, menekítésre. A személyvédelmi sofőrök képzése ettől teljesen független (kizárólag vezetéstechnikai ismeretekből álló) képzés mert az önmagában egy külön szakma. De minden személyvédőnek ismernie kell a biztonsági vezetés alapjait, mert támadás utazás közben is előfordulhat.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Termek


Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek