0 értékelés
(0.0)

Budapest 818. helyezett

Inspiráció Gyógytorna Stúdió

Budapest IV. kerület | Homoktövis utca 76/c FSz. 1 ajtó
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Homoktövis utca 76/c FSz. 1 ajtó 4

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

Szakmai program

Fonyódiné Janóczki Judit gyógytornász vagyok. Négy éve végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Gyermekkorom óta a mozgásukban akadályozott, korlátozott emberekkel szerettem volna foglalkozni, segíteni nekik újra elsajátítani mindazon képességeket, amelyeknek híján vannak kialakult kórképeik miatt.  A főiskola utolsó évében különösen megragadott az idegrendszeri problémákkal küzdő betegek rehabilitációja, melyet azóta is, jelenlegi munkahelyemen is nagy odaadással végzek.

A főiskola negyedik tanévében önkéntes munkát végeztem a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, talán részben ennek is köszönhetően kaptam ott állást 2011-ben, a főiskola elvégzése után.  A Honvédkórházban eltöltött négy év alatt számos területen szereztem tapasztalatot. Dolgoztam a szívsebészeten, általános sebészeten, a központi intenzív osztályon és már harmadik éve vagyok a neurológia-stroke osztályon. Ez idő alatt párhuzamosan foglalkozom az ambulanciánkon mind egyéni betegekkel, mind csoportokkal.  Számos traumatológia jellegű csoport vezetése mellett gerincoperációra való felkészítéseket, majd a műtétek utáni rehabilitációt végzek, összetett gerinc problémákból adódó panaszokat kezelek sikerrel. Szakmai tudásomat folyamatosan igyekszem fejleszteni különböző tanfolyamokon és tudományos konferenciákon való részvétellel.

InSpiráció nevű mozgásstúdióm célja, hogy bármilyen panasszal is rendelkezzenek a betegek, bizalommal forduljanak hozzám és közösen, kellemes környezetben találjuk meg a megoldást problémájukra, hogy a mozgás ismét örömmé és természetessé váljon számukra.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Fizetési lehetőségek
újpest kártya

Elérhetőség

Központi telefonszám
06-30/571-4704
Központi e-mail
[email protected]inspiraciogyogytorna.hu; [email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
Orvosi svédmasszázs, állapotjavítás, állapotmegőrzés, rehabilitáció, mozgásfejlesztés
Technikai felszereltség
Igen
Előjegyzés
Igen
Mozgásterápia
Igen
Testi kezelések
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek