0 értékelés
(0.0)

0. helyezett

Kraszna Péter Miklós

|
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Elérhetőség: Megtekintés

Egyéb információk

Leírás

Már fiatalon, szinte gyerekként ismerkedtem meg a kineziológiával és elvégeztem a Brain Gym I., II. („Agytorna” 1997.) és a Touch for Health I.-III. („Érintés az egészségért” 1998.) képzéseket.

Ezt követően a húszas éveim közepén fordultam a keleti tanok irányába és elkezdtem ismerkedni a kínai filozófia (pl. Ji Ching) és mozgáskultúrák iránt (Csüng Juan Csikung, Magyar Kung Fu Akadémia: taj csí és kung fu szak 2007-2008.).

Ezután úgy éreztem, hogy szeretnék elmélyülni a keleti filozófiákban és vallásokban egyaránt, így jelentkeztem a Tan Kapuja Buddhista Főiskolára (2008-2011.), ahol megismerkedhettem Buddha tanaival, a tibeti nyelvvel és rájöttem, hogy mennyire fontos a keleti (pl. hindu) és nyugati (pl. zsidó, keresztény, iszlám) filozófiákat ésvallásokat egyaránt ismerni.

Habár a főiskolát nem fejeztem be, „menedéket vettem” A Tan Kapuja Buddhista Egyháznál (2009., 2011.), mely révén a tiszteletbeli Aszanga „buddhista” nevet kaptam.

Itt kerültem kapcsolatba a jógával, mely nagy hatással volt rám és innentől kezdve csak ezzel foglalkoztam. Ebből kifolyólag részt vettem a harmadik Iyengar jóga tanárképző kurzuson (2011-2014.), ahol megismerkedhettem az ászanák (testtartások) és a pránájáma (légző gyakorlatok) alapjaival.

Valamint ezzel párhuzamosan folytattam tanulmányokat a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola vaisnava jógaés teológia szakán (2011-2014.), mely által India kultúrájába és filozófiájába láthattam bele mélyebben.

Egy szerencsés találkozás révén megismerhettem a Védánta-szútrát, mely India egyik klasszikus alap műve, az Upanisadokkal együtt. Ennek következtében végeztem el a Nárada Akadémia Jógapszichoterápia és életmód tanácsadó képzését (2014-2015.), ahol megérthettem, hogy célszerű tisztába lenni a nyugati orvoslás és pszichológia alapjaival.

Eközben megkaptam a Magyar Jógaoktatók Szövetségének Egyesületétől a Minősített Jógaoktató Védjegyet (2015.) az Iyengar jóga oktatói oklevélnek köszönhetően.

Egy csodával határos adomány révén jelenleg (2015-2017.) a Nárada Akadémia Bráhmana (indiai „tanító”) ésHatha jóga oktatói képzésében veszek részt, ahol elsősorban az egyéni fejlesztés és tanítás lehetőségeivel ismerkedek.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Telefonszám
30/233-1003
E-mail cím
[email protected]

Szolgáltatások

Gyakorlat ismertetése
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek

Rigó Anita

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Rigó Anita, születési év 1984. KMG és RKC I. instruktor. Gyerekkora óta vonzódott a küzdősportokhoz, de csak évekkel később kezdhetett el foglalkozni velük. 2005-ben Bruce Lee által létrehozott harcművészeti ággal, a Jeet Kune Do-val ismerkedett meg először, majd Kurayfat Kempo-t tanult. Ez után 2009-ben ismerte meg az

Sallai Richárd

1 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Sallai Richárd RKC instruktor, FMS II specialista, OKJ-s testépítő- és fitnesz edző.  1979-ben született, gyerekkora óta állandóan keresi a kihívást az egyes sportokban. Egyesületi keretek között először harcművészetekkel kezdett el foglalkozni, majd az állóképességi sportok felé váltott. 2000-től a futás és a tr

Pesthy Orsolya

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Pesthy Orsi vagyok, a Fitness Companynál végeztem aerobik oktatóként és GET-Fit edzőként, folyamatban van a személyi edzői tanfolyam is, emellett pszichológiát tanulok az ELTE-n. Nekem nem volt mindig az életem része a sport: középsuliban én voltam az, aki a lehető legkreatívabb indokokat találta meg a tesi felmentésé

Farkas Babett

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Farkas Babett vagyok. 2014 tavaszán kezdtem el baba-mama és kismama jógát tanulni, akkor még nem tudtam, hogy ekkora hatással lesz az életemre. Innen már egyenes út vezetett a dúlaság és a kismama masszázs felé. Az óráimon törekszem arra, hogy olyan légkört teremtsek, mely hozzájárul ahhoz, hogy az anyukák a kisbabájuk

Balya Viki

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Balya Viktória vagyok, személyi edző, jóga oktató és Spartan Girja trainer. Sport szakirányú tanulmányaimat a Fitness Companynál kezdtem, majd az IWI-nél folytattam és folytatom itt azóta is, mindemellett különböző szak-tanfolyamokkal igyekszem bővíteni ez irányú tudásom. Hobbiból vált második munkává és mára hivatásom

Gajger Georgina

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Sziasztok, Gajger Georgina vagyok. Mindig is az életem része volt a sport, igyekeztem a lehető legtöbb sportágban kipróbálni magam. A gimnáziumban kézilabdáztam, aztán elkezdtem futni, az egyetem alatt pedig aerobik órákra és edzőterembe jártam, emellett úsztam és squasholtam is. A diploma megszerzését követően belekós