0 értékelés
(0.0)

Budapest 781. helyezett

My Relax Studio

Budapest III. kerület | Ezüsthegy utca 66.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Ezüsthegy utca 66. 3

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

Szánjon időt egészségére és tegyen meg minden nap egy lépést a testi-lelki harmónia felé! Tekintse meg a kínálatot és látogasson el a Budapest, III. kerület, Békásmegyer Ófaluban található studiómba egy frissítő svédmasszázs vagy egy különleges Holt-tengeri iszappakolás kezelésre!

A nevem Nyenyestán Kata. 2008-ban diplomáztam a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán. A diploma megszerzése után részt vettem egy 12 hónapos OKJ-s gyógymasszőr képzésen, ahol megtanultam többek között a svéd masszázs, a kötőszöveti masszázs, a szegment masszázs, a nyirokmasszázs és a perioszteális masszázs technikáját.

Pályakezdőként egy krónikus belgyógyászati osztályon helyezkedtem el, ahol ortopédiai, reumatológiai, traumatológiai és belgyógyászati kórképek okozta mozgásszervi elváltozásokat kezeltem.

Egy évvel később a Mozgásjavító Általános Iskola „Csillagház” tagozatán helyezkedtem el, ahol jelenleg is halmozottan sérült gyerekek mozgásfejlesztésével foglalkozom, mint mozgásnevelő.

Ezzel párhuzamosan indítottam el a My Relax Studio-t, amelynek fő profilja a gyógymasszázs és gyógytorna. Kellemes, otthonos környezetben fogadom a gyógyulni és felfrissülni vágyó vendégeimet, akik kedvükre válogathatnak az egyénre szabott terápiákból és a különleges, egzotikus szolgáltatásokból.

Az alkalmazott terápiáknál rendkívül fontos a holisztikus szemlélet, hiszen egy kialakult tünetet nem szabad csupán önmagában szemlélni. Egy-egy problémánál, panasznál elemezni kell az egész test működését és egyensúlyát, és figyelembe kell venni az egyén testi, lelki és szellemi állapotát is. A terápiák során éppen ezért nem csak a tüneteket kezelem, hanem a probléma gyökerét szüntetem meg.

A munkám során egyre többször tapasztalom, hogy a különböző tünetekért nem csupán az izomzat vagy az ízületek betegségei felelősek, hanem az őket körülvevő kötőszöveti elemek. Az ilyen típusú problémákat az SMR System módszerével kezelem, amely egy teljes testen végezhető kötőszövet-lazító technika, és mint olyan, remek kiegészítése a masszázs és gyógytorna kezeléseimnek.

A másik technika, amit gyakran bevonok a kezeléseimbe, az élsportolók körében is sokat használt Kinesio Taping módszere, amely a sportsérülésektől kezdve a derékfájáson át, egészen a neurológiai kórképek kezelésére egyaránt sikeresen alkalmazható.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
20/423-4331
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
masszázs
Technikai felszereltség
Igen
Előjegyzés
Igen
Mozgásterápia
Igen
Teljesen önköltséges kezelések
Igen
Testi kezelések
Igen
Lelki kezelések
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek