0 értékelés
(0.0)

Büdaörs 10. helyezett

Nice Body Stúdió

Büdaörs | Otthon köz
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Büdaörs Otthon köz

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

Nice Body Stúdió egy olyan fitness-wellness terem, ami nem a tömegre épül, hanem külön-külön fókuszál a Vendégekre.

Koncepciónk lényege, hogy szolgáltatásaink valóban Rólad szóljanak, edzés közben is CSAK TE és az edződ legyetek egy helyiségben, így valóban privát légkört biztosítva. A fitness mottója is ezt célozta meg: “NICE BODY, egy hely… ami CSAK RÓLAD SZÓL!!!!”

Olyan személyi edző kollégákkal dolgozunk, akik szakértelmükkel, és lelkes munkájukkal arra törekednek, hogy a stúdió vendégei a lehető legkomfortosabb körülmények között, és a legrövidebb idő alatt érjék el céljaikat. Nálunk nincs versenyre felkészítés, extrém diéták, csak egészséges életmód és hosszútávon megtartható tökéletes forma.

Sportcentrumunk jellemzői: 2 külön személyi edző termünk van, erőgépekkel illetve különböző funkcionális edzéshez szükséges eszközökkel felszerelve, valamint egy kardió részleg, 2db InfraTrainer gép, 1db álló szolárium, továbbá különböző alakformáló- és testkezelésekre, többféle választható masszázsra is lehetőség van stúdiónkban.

Folyamatosan figyeljük Vendégeink visszajelzéseit, így a hely és a szolgáltatások az igények szerint folyamatosan bővülnek, de a szlogen, hűen a stúdió felépítéséhez, rendszeréhez megmaradt, hiszen a legfontosabb, hogy ez egy olyan hely, ami CSAK RÓLAD szól!!! : )

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
06708855226
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások


Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek