0 értékelés
(0.0)

Budapest 798. helyezett

Nimfa Sziget Szépségcentrum

Budapest XIV. kerület | Wysocki u. 29
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Wysocki u. 29 14

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

Szilágyi Orsolya – A cég tulajdonosa, egyben az ügyvezető igazgató személyét is ellátja. 1998-ban Diplomás Ápolói oklevelet, 2000-ben Egészségügyi menedzseri oklevelet szerzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Alapfokon beszél angolul. 17 éve dolgozom az egészségügyben, ahol éveim nagy részét az esztétikai-plasztikai sebészetben töltöttem, illetve jelenleg szívsebészeti műtőben. Az attraktív külsőt és az esztétikus megjelenést a haj, a szem, a bőr és a fogak jelentik. Szakmai tapasztalatommal szeretnék segítséget nyújtani a külső és belső harmónia megteremtésében. Az esetlegesen felmerülő, orvosi ellátást nem igénylő egészségügyi panaszok ellátásában illetve szükség esetén megfelelő szakorvos ajánlásában is állok a vendégek rendelkezésére.

 

 

Az általunk nyújtott szolgáltatásokat 6 fős csapatunk biztosítja az Önök számára.
Képzett kozmetikus, 3D szempilla építő stylist, marketinges közgazdász, több nyelvet beszélő képzett munkatársakkal várjuk Önöket nagyon sok szeretettel. Az igénybe vehető szolgáltatásaink a következőek: végleges szőrtelenítés IPL technológiával. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött igen sikeres és eredményes kezeléseket biztosítunk vendégeinknek. 3D szempilla hosszabbítás során közel 600 vendég fordult meg szalonunkban. Kozmetikai kezeléseinket külföldi tapasztalatokkal lendítjük fel.  Hajhosszabbítás egy frissen indult szolgáltatásunk, de tapasztalt szakember végzi. A szépség mindig belülről fakad, de ha nincs meg a belső lelki egyensúly, akkor a csak külső kezelés időleges szépülést eredményez.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
06-30/471-2008
Központi e-mail
[email protected] ; [email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
3D szempilla, Aranykezelés, Hennatetoválás, GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓ, IPL SZŐRTELENÍTÉS, SMINKTETOVÁLÁS, UV mentes barnítás

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek