0 értékelés
(0.0)

Budapest 780. helyezett

Step4life életmód stúdió

Budapest XII. kerület | Széll Kálmán tér 21.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Széll Kálmán tér 21. 12

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Nincs megadva

Egyéb információk

Leírás

„Az egészség a test ereje, a szellem tisztasága és a lélek nyugalma.”
Mottónk szerint egészségünk az emberi szervezet olyanegységén alapul, ahol testünk fizikai állapota, gondolataink rendezettsége és lelki életünk egyensúlya egyaránt befolyásoló tényező. 
Cégünket azért hoztuk létre, mert azt tapasztaltuk, hogy még mindig nagy a szakadék az egészségügy, a fogyókúrás programok, a mentálhigiéné, a fitness/wellness - és a szépségipar szolgáltatásai között. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elérhető szolgáltatások többsége csak az egyik, vagy csak a másik területre koncentrál, és nem adnak iránymutatást ahhoz, hogy az emberek életmódját miként is kellene egységes egészként tekintve megváltoztatni. 
Partnereinknek igyekszünk megmutatni a helyes életmódot elsősorban a táplálkozás, a különböző mozgásformák és az egészség-megőrzés (állapotfelmérés, egészség tanácsadás) területein. Nem gondoljuk, hogy „csodaszerekkel”, „varázs-technikákkal” és „titkos gyógymódokkal” tartós eredményeket lehet elérni, hangsúlyozzuk viszont az életvitel szerű táplálkozási szokások és a mozgás rendszerességének fontosságát. Kiemeljük a tudatosság és mentális ráhangolódás fontosságát, mert az elvárt eredmény nagyrészt a belső motivációtól függ, amiben mi segíteni igyekszünk szakértő munkatársaink közreműködésével.
Koncepciónk szerint konzultációkkal, tanácsadással, előadásokkal, csoportos mozgásprogramokkal, kiscsoportos foglalkozásokkal segítünk a helyes életvitelhez vezető út megtalálásában, és az egészséges életmód fenntartásában.
Szakmai hitelességünk záloga, hogy minden munkatársunk magasan képzett, amely szaktudás a problémás páciensek esetében különösen fontos. Az orvosi értelemben kontrollált fitness- és wellness szolgáltatásokat „medical wellness”-nek nevezik, és a jövőben ez az új irányzat jellemzi a világ egészségiparát.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
20/440-2732
Központi e-mail
-

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
dietetikai tanácsadás, személyre szabott étrend
Technikai felszereltség
Igen
Előjegyzés
Igen
Mozgásterápia
Igen
Teljesen önköltséges kezelések
Igen
Testi kezelések
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek