0 értékelés
(0.0)

Budapest 692. helyezett

Az élet étterme

Budapest | Garibaldi utca 5.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Garibaldi utca 5.

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Nincs megadva

Egyéb információk

Leírás

Egészséges alapanyagok, különleges nyers étel

Nálunk minden ételkülönlegesség, a palacsintától kezdve a fasírton át a spagettiig kizárólag friss zöldségekből, gyümölcsökből és magvakból készül. A székelykáposzta tejfölje napraforgómagból, vízből, fűszerekből áll, a palacsinta tésztája kizárólag aszalt gyümölcsöket tartalmaz. A fasírtok hús, liszt, tojás és rákkeltő sült olaj helyett zöldségekből és magokból aszalással készülnek. Ízre, érzésre hasonlót kapsz, és még változatosabb, finomabb, a legegészségesebb formában.

Hogyan készül? 

Orvosilag is bizonyított, hogy a friss zöldségek, gyümölcsök és magok 100%-ban tartalmazzák, amire szervezetednek szüksége van. Az általunk használt speciális konyhai eljárások után az étel hasonlítani fog az általad megszokott formához, ízhez, de tápanyagtartalma 100%-os marad. Turmixgépünk 10-szer gyorsabban — 400 km/órás sebességgel – forog az átlagos konyhai gépeknél, csak kerámiakéseket használunk a feldolgozás során. Az elkészítés után azonnal tálaljuk neked az ételt, hogy minden, — ami a zöldségben, gyümölcsben felgyülemlett, – az hasznosulni is tudjon a testedben.

Miért próbáld ki? Miért különleges a nyers étel?

Az ember alapvető eledele a 100%-os friss táplálék. Évezredeken keresztül ez a táplálkozás volt az alapvető, míg a gazdasági érdek az nem lett, hogy mindent részeire bontsunk; aztán tartósítsuk, szállítsuk, és gazdaságossági szempontból párosítsuk őket. Finomított liszt és cukor, melyektől egyre többen betegszenek meg. Ízfokozókkal, térfogatnövelőkkel, természetellenes E-adalékokkal teletömött ételeid csak telítenek, hízlalnak, de nem építenek. Ezek nemcsak, hogy nem tudnak hasznosulni a szervezetedben, de e méreganyagok még le is rakódnak benne.

Akkor miért esszük mégis? Ösztönös, jóra törekvő énünket elnyomja a tudatos énünk, melyet a reklámok és a közösségi szokások határoznak meg. A statisztikákból láthatod: ilyen közösségi szokás a betegség is.

Már azt is elhitted, mindegy mit eszel, csak lakj jól.

Pedig, amit eszel, azzá leszel! Ez nem egy szlogen, mert a különleges nyers étel gondolata nagyon is lehet a mindennapi étkezés része.

Táplálkozz minél többször egészségesen, 100%-osat, frisset, éltetőt!

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
06-30-625-5665
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Asztalfoglalás lehetősége
Igen
Laktóz érzékenyek részére
Igen
Glutén érzékenyek részére
Igen
Vegán ételek
Igen
Vegetáriánus ételek
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek