0 értékelés
(0.0)

Bükfürdő 1. helyezett

Golf in Hungary Apartment

Bükfürdő | Golf út 2. 3/1.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Bükfürdő Golf út 2. 3/1.

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Nincs megadva

Egyéb információk

Leírás

Szeretettel Köszöntjük gyermek és bababarát apartmanunkban!

 

Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget keres CSALÁDJA SZÁMÁRA? Ne keressen tovább! A Golf Magyarországon Apartman Bükfürdő AZ szóló álmai vágya. A családarát apartman Egy golfpálya Zárt területén belül helyezkedik el, Így Mindenféle átjárás és autós Forgalom korlátozva van, ezért a zöld övezetben található apartmanunk kiválóan alkalmas Arra, Hogy a gyerekek nagy füves területen önfeledten élvezhessék a szabadság nyújtotta örömöket.

 

Az Egyik, speciálisan Gyermekek SZÁMÁRA kialakított hálószobánkban Tökéletes KÉNYELEM és megannyi Játék Varja AZ ON gyermekeit is.

 

Nincs Nyaralás wellness nélkül! A golfpályán található 4 Csillagos szállodában AZ szóló CSALÁDJA VAN élvezheti a víz és pancsolás nyújtotta örömöket. Legyen szó Egy Hosszú hétvégéről Vagy nyári vakációról, a gyógy-és wellness Szálloda Központja állandóan AZ Önök rendelkezésére Áll. A golfpályán Salakos teniszpályák is találhatók.

Az apartmanunk 4 hálószobával, Egy nagy nappalival, teljesen felszerelt konyhával Egy, 2 fürdőszobával, 3 WC-vel, mosógéppel, szaunával rendelkezik.

 

A Hatalmas teraszról Tökéletes Kilátás nyílik a golfpályára. A kertben felállított Épített grill és bográcsozó Pedig igazán hangulatossá varázsolja AZ esti vacsorákat. A ház teljesen légkondicionált, Wi-Fi, kábel TV, DVD LEJÁTSZÓ, videó és zene Központ Az összes Vendégeink rendelkezésére.

A ház Mellett közvetlenül 4 autó SZÁMÁRA alkalmas Saját parkoló található. Az apartmanban egy dohányzás Szigorúan tilos.

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
06 703 347 317
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Masszázs
Igen
Jakuzzi
Igen
Infra szauna
Igen
Kozmetika
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek

Szalay Tamás

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Szeretnél fogyni, formásodni, esetleg a cél az izmosodás-jobb fittségi szint, vagy nem tudod, hogyan táplálkozz egészségesen? Gyere és segítek !

Barta Peti

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|

Aranyi Flóra

1 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Középiskolában ismerkedtem meg először az aerobikkal és nagyon hamar a rabjává váltam. Már akkor is azok a pörgős és hatékony óratípusok jöttek be, ahol nem csak kitombolhattam magam, de közben formálhattam és erősíthettem is a testemet Edzőként célom, hogy ezt mások is átélhessék. Törekszem arra, hogy minél változato

Baksza Jennifer

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Személyi edzéseim során a legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy a hosszútávú célok mellett folyamatosan rövid távú célkitűzéseket is meghatározzunk és ezeket profi szakmai segítséggel és támogatással közösen érjük el. Mivel minden emberi szervezet más és más, nem csak a zsírpárnák elvesztése és az izomépülés is kü

Severin Zsuzsa

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Magyar Sportoktatói Szaktanfolyam – Sportszervezés, testépítés szak Magyar Művelődési Intézet – Modern jazztánc tanár Okleveles Power Plate oktató, személyi edző. 1983-1989 Magyar Tornászválogatott, Mesterfokú bajnok (1984) 1994-1998-ig California Fitness válogatott csapattag, EB V. hely (1996) A fokozatosság elvét b

Nágele Tamás

0 vélemény | 0. a(z) i létesítményből
|
Végzettségek: Személyi & Teremedző (National Training Center Ireland) Vízimentő (RLSS Lifeguard Ireland) Úszásoktató (Irish Water Safety) Aqua Fitness oktató (Speedo Aqua Aerobics Ireland) TRX oktató (Elite Fitness Ireland) Spinning (Kerékpárfitness) oktató (Elite Fitness Ireland) Trigger Point Therapy Foa