0 értékelés
(0.0)

Budapest 747. helyezett

JACQ Fotó & Fitnesz Stúdió

Budapest I. kerület | Pauler utca 21.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
0
Nagyon jó
0
Átlagos
0
Gyenge
0
Szörnyű
0

Összefoglaló

Budapest Pauler utca 21. 1

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most zárva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

2015-ben nyitotta meg kapuit a JACQ Fotó & Fitnesz Stúdió. Szerettünk volna egy olyan helyet kialakítani, ahol a vendégek családias környezetben sportolhatnak, a gyerekek jól érzik magukat, esetleg ők is bekapcsolódnak a testmozgásba. Egy olyan helyet, ahol minden vendégre kellően oda tudunk figyelni, a kiscsoportos edzések szinte személyi edzésként zajlanak. Minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát, a nagyon piciktől az idősebb korosztályig.

Egy stresszesebb időszakban, vagy egy keményebb edzés után kényeztető masszázsunkat is igénybe veheted, mindenki az igényének megfelelő szolgáltatásunkból tud választani.

A testi felfrissülés szoros vele járója a lelki megtisztulás is, melyben pszichológusunk áll rendelkezésedre. Gyakorlatban ez inkább fordítva történik, meg kell értenünk az összefüggéseket, majd utána ennek tükrében cselekedni. Túlsúly, táplálkozás, magánélet, munkahelyi problémák merülnek fel, kollégánk segít ezeket feltárni és megtalálni a megfelelő megoldást.

Ha pedig testileg és lelkileg is rendben vagy, lehetőség van ezt az utókornak megörökíteni!

Fotóstúdiónkban portré, divat, akt, kismama, baba-mama, üzleti portré, reklám, modell portfóliók és akár extrém fotózások megvalósításával is állunk rendelkezésedre! Szívesen valósítjuk meg konkrét elképzelésedet, de ennek hiányában, rábízhatod magad a sminkes, fodrász és stylist kollégáinkra. Ha kellően nyitott vagy, a fotózás céljának és egyéniségednek megfelelően, a koncepció összeállításában is tudunk segíteni.

Várunk szeretettel ha testileg és lelkileg szeretnél a JACQ Fotó & Fitnesz Stúdióban felfrissülni, keress minket bizalommal!

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Elérhetőség

Központi telefonszám
20/433-0228
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
kinesio tape, masszázs, pszichológiai tanácsadás
Technikai felszereltség
Igen
Előjegyzés
Igen
Teljesen önköltséges kezelések
Igen
Testi kezelések
Igen
Lelki kezelések
Igen

Értékelés


0 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek