331 értékelés
(4.1)

Budapest 270. helyezett

Life1 Allee Fitness

Budapest XI. kerület | Október huszonharmadika. u. 8.
Értékelem:
1 - 5

Nem kötelező válaszok

A FitAdvisor értékelők által
kiemelt pontok

Kiváló
115
Nagyon jó
150
Átlagos
48
Gyenge
14
Szörnyű
4

Összefoglaló

Megközelíthetőség – tömegközlekedéssel:
Megközelíthetőség – autóval:
Személyzet segítőkészsége:
Edzők szakmai színvonala:
Tisztaság:
Összességében így éreztem magam:
Terem felszereltsége:
Gépek állapota:
Elégedettség árakkal:
Budapest Október huszonharmadika. u. 8. 11

Elérhetőség: Megtekintés

Nyitvatartás: Most nyitva
Nyitvatartás
megtekintése

Egyéb információk

Leírás

A Life1 Allee fitness klub 2018. szeptember 10-én nyitotta meg kapuit Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában, az Alleeban. Egyedi deisgn-nal, sok természetes fénnyel és természetesen széleskörű fitness szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon. 

A több mint 1 500 m2-es, légkondicionált klubban, egyedi környezetben, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb Life Fitness erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére. Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett közel 20 db Life Fitness kondicionáló gép, cardio edzésre több mint 30 db Life Fitness gép  - köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve - várja vendégeinket, játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal. Tanita testzsírszázalék mérő készülékünkkel vendégeink teljes testanalízist kaphatnak egy óra alatt.

Vendégeink több mint 20 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős alakformáló vagy zsírégető óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Három csoportos óra termünk (Nagyterem, Funckionális terem és Spinning) gazdagon fel van szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel. 2019. tavaszatól jó időben teraszunkon is különleges órákkal, edzésekkel várjuk vendégeinket. Klubunk csoportos óráira online lehet helyet foglalni a személyre szóló MYLIFE1 fiókokban.

Magasan kvalifikált edzőkkel dolgozunk együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Life1 Allee Fitness Klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk, célunk helyszínéül szolgálni az energikus, életvidám közösségek, baráti társaságok mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 életet visz a hétköznapokba!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk: a mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

 

 

 

Szolgáltatásaik:

EDZŐTEREM –FUNKCIONÁLIS TEREM- AEROBIC TEREM– SPINNING TEREM

Boksz, Body, Cardio, TRX, Aerobic, kickbox AEROBIC, Alakformáló, Zsírégető, Gerinctorna, Hot iron, Hot iron 2, Hot ironcross, Crosstraining, Fitness, Intervall, Pilates, Stepmánia, Has-Láb-Popsi, Kangoo,Spinning, Spin racing, Jóga, súlykontroll, swingdancegym, tabata, köredzés, funkcionális köredzés, senior torna, crosscamp, ökölvívás, zsákos köredzés

 

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Parkolás

Parkolási lehetőség
Nincs

Árak - Fizetési eszközök

Fizetési lehetőségek
Szép kártya (OTP, K&H, MKB), Készpénz, Bankkártya
Bérlet ingyenes szolgáltatások
szauna
Start bérlet/belépő
Nincs
Törölköző ára
1000.- Ft letét

Elérhetőség

Központi telefonszám
06 (70) 701 1030
Központi e-mail
[email protected]

Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások
szauna, infraszauna, szolárium, masszázs, büfé, WIFI, fodrászat, kozmetika, műköröm építés.
Óratípusok
zsírégető, alakformáló, hot iron, has-láb-popsi, kickbox aerobic, pilates, swingdance, kangoo, spinning, spinracing, zsákos köredzés, ökölvívás, súlykontroll, tabata, köredzés, funkcionális köredzés, cross training, intervall, jóga, gerincjóga, stepmánia, crosscamp, senior torna
Klubtagsági rendszer tartalma
Van
Büfé van
Igen
Büfé szolgáltatások
Van

Termek

Méret (m²)
1500
Termek száma
4
Termek
Aerobic óra terem, Spinning terem, Funkcionális terem
Géppark márkája
Hoist, Cybex, Nautilus, LifeFitness, Dina-Q

Értékelés


331 értékelés, rendezési szempont: Dátum | Osztályozás
2018. 12. 28. 13:07
Kár hogy kilép
2017. 05. 10. 11:42
A noi oltozo igen kicsi es zsufolt. Sok esetben 30 perccel ora elott nem lehet a kovetkezo orara bejutni, mert nincs eleg oltozoszekreny kulcs. Ezen lehetne segiteni azzal, hogy annyi embert engednek be gepekre es orakra ahany oltozoszekreny van, elletve ahany hely van a teremben minimum annyi szekrenynek es helynek kellene lennie. Ha tuljelentkezes van, akkor legrosszabb esetben regisztralni lehetne elore bizonyos orakra. A rendszer tavaly meg normalisan mukodott, nem tudom mi valtozott meg. Adhatnanak torulkozot letet nelkul is, mint regen. Nem tetszik az sem hogy All you can move kartyasoknak nem ingyenes edzes idejere a parkolas.
2017. 05. 08. 16:29
A recepciósok közömbösek, ami ugye azért problémás, mert velük találkozik először az ember amikor belép a terembe, így már az elején rossz hangulat alakulhat ki abban a személyben ,aki erre érzékeny . A géppark rendben van, bár egy kicsit túlzsúfolt. Eddig még nem voltam csúcsidőben, de kíváncsi vagyok, mennyire lesz zavaró. Mivel még csak párszor látogattam meg a termet, nem tudok véleményt alakítani az odajáró közönségről. Egy valami viszont nagyon zavarta a szememet, hogy sokaknál láttam, hogy nem használnak törölközőt edzés közben. Nem tudom, hogyan de ezt szankcionálni kellene. Hogy valami pozitívumot is említsek: Nagyon jól megközelíthető
2017. 05. 08. 09:55
Nincs Squash pálya. Jól felszerelt. Délután sokan vannak, nehéz géphez hozzájutni.
2017. 05. 07. 22:24
Hot Ironra járok ide. A recepcióban általában többen is vannak, bár a vendégekkel nem mindig foglalkoznak egyszerre, talán ez akkor a legkellemetlenebb, amikor egyszerre érkezünk az órákra, sorba kell állni. Korábban volt néhány fintorgó lány a recepción, őket azóta szimpatikus lányokra fiúkra cserélték, ez nagyon jó dolog. Azóta mintha gyorsabbak is lennének :) Maga a terem az Allee 3. szintjén található, nagyon világos, de kicsit talán zsúfolt. Mindazonáltal a legjobb hangulatú terem, amiben valaha voltam. A csoportos órák is természetes fénnyel telítődő termekben vannak. A Hot Iront itt szeretem a legjobban (Szalka Andi, Mrázik Gabi, Tóth Andi), nagyon profin összerakott edzéstervekkel találkoztam, és az órák jó hangulatúak. Sajnos a helyettesítést valahogy nehezen kommunikálja a terem, a facebookon szinte egyáltalán, a honlapjukon hébe-hóba jelzik. Az a kellemetlen, ha a helyszínen derül csak ki. Az öltöző nagyon kicsi, csúcsidőben szinte lehetetlen a saját tempódban haladni, várni kell, hogy a szekrényedhez, vagy padhoz juss, stb. A zuhanyzó modern, de kicsit megbízhatatlanul működnek. Amit nem értek, az a mosdónál lévő rész, majdnem akkora, mint az egész öltöző rész. Talán ide is be lehetne tenni pár padot (van, amikor visznek is be, de ugye akkor bent van kevesebb...), mert egyébként szekrényből van elég. Az öltöző teljesen zárt, nincs ablak, így elég párás a levegő - és így igen, csúcsidőben nem kellemes a szaghatás... A tisztasággal egyébként nincsen gond.
2017. 05. 05. 13:08
iszonyú zsúfolt, borzalmasan elrendezett gépek amik között alig lehet elférni, bunkó személyzet.
2017. 05. 05. 10:28
Rettenetesen zsúfolt gépekkel, ettől balesetveszélyes is.... Mozgásra szabad tér kb. 5 ember számára van... Noha éjjel nappal nyitva van, ami jó, a szaunát éjfélkor kikapcsolják...
2017. 05. 05. 10:19
Az öltöző nagyon kicsi! A terem hétköznap 18-19 óra között eléggé zsúfolt.
2017. 05. 05. 10:17
A pultban van egy-két kedves, segítőkész munkatárs, de sajnos ez nem vonatkozik mindenkire, időnként a (vissza)köszönés sem megy. A férfi öltöző nagyon szűkös lett, a zuhanyzóban meg néha nincs víznyomás. A gépek szerintem rendben vannak, jól használhatóak, délután egy kicsit nehéz hozzájuk férni. A közönség többségében normális emberekből áll, bár sajnos akadnak túlkompenzáló kivételek.
2017. 05. 05. 08:05
A személyzet segítőkész. Egyszer a szekrényben hagytam a cipőmet és már nem tudtam visszamenni érte. Felhívtam őket, megtalálták, félretették és másnap bementem érte. Az öltöző sajnos nagyon szűk.
2017. 05. 05. 07:49
A recepciósok nem túl kedvesek...
2017. 02. 28. 16:39
Sajnos nagyon zsúfolt a terem, alig tudtunk géphez jutni. A recepciósok nem túl kedvesek, és az öltözőben sem lehet kényelmesen elférni, hiába elég nagy. Csalódás volt.
2016. 12. 02. 15:09
Pozitívumok: A Gilda Max Alléé nagyon jól megközelíthető helyen van. Tetszik, hogy 0-24 7/7 használható a terem. Az öltözők és a mellékhelységek megfelelő tisztaságúak. A terem soha nem annyira zsúfolt, hogy ne tudjak edzésmunkát végezni. A terem felszereltsége alapvetően elég jó, számos gép és súly van. Negatívumok. A Gilda Max Alléé személyzete sajnos egyáltalán nem udvarias, nem segítőkész. Talán egyetlen olyan (szakállas, szemüveges) pultos férfi van, aki rendszeresen udvariasan előre köszön és mosolyog rám, a többiek nemhogy előre nem köszönnek, az én köszönésemet is ritkán viszonozzák. Miközben kiszolgálnak, sokszor pofákat vágnak, mintha meg lennének sértődve, hogy dolgozni kell, sokszor vonakodnak kiszolgálni, mert magánbeszélgetéseket folytatnak más emberekkel, vendégekkel. Vajon mennyibe kerülne/ van-e szándék a pultos személyzetet egy ügyfélszolgálati tréningre elküldeni, ahol az alapvető normákat elsajátítják, hogy hogyan kell beszélni és esetleges konfliktusokat kezelni? A zene több alkalomal volt zavaróan hangos. Személyi edzőt nem vettem igénybe. A gépek sajnos nem tiszták, különösen az emeleti futógépeken vastagon áll a por, és a múltkor pl egy otthagyott rágógumit találtam az egyiken - ez a vendégeket is minősíti, de a takarítók miért nem portalanítják a gépeket? Bár a terem felszereltsége jó, sajnos sokszor vannak hibás gépek, pl. a legtöbb futógépen több gomb vagy funkció is hibás, pl alig van futógép működő pulzusmérővel. Az árak kissé drágák.
2016. 10. 03. 09:41
A hely szép, tiszta, modern. A recepciósok legtöbbször nem kedvesek és nem segítőkészek. Egy ilyen helyen az ember elvárna egy bizonyos szintet a személyzettől.
2016. 10. 02. 06:57
Nem értem, hogy aerobik órára, miért nem lehet gyereket bevinni, ha az edzőt és a többi sportolót nem zavarja. Emiatt a személyzet segítőkészségét nem pontozom le, mert tudom, hogy nem rajtuk múlik. Előfordult, hogy ott hagytam valamit, mindig előkerült.
2016. 10. 01. 23:02
imádom, hogy éjjel-nappal nyitva van! az öltöző szűkös...a gépek már nem a legújabbak és "csúcsidőben" van, hogy nincs elég (cardio) nekem szimpatikus, hogy vannak fogyatékkal élő alkalmazottaik is!
2016. 10. 01. 20:16
A második legrosszabb terem amelyben jártam. Zuhanyzó nincs, rettentően meleg volt és légkondit nem üzemeltek. A gépek el vannak használódva, nagyon rossz a közérzete az embernek ebben a teremben.
2016. 10. 01. 14:48
A gépek nem olyan jó állapotúak mint egy ilyen méretű/ilyen helyszínen lévő helytől várnám. Órákon nem jártam, a szaunában csak egyszer és akkor jónak tűnt (de még tartott a felújítás). A vendégkör nem igazán magasan iskolázott, legalábbis a stílusukból sokszor ezt érzem, de tény hogy fizikai erőben követésre méltóak :) Csoportos órákon lehet hogy más a helyzet.
2016. 10. 01. 09:09
Változatos eszközök. Késő este, hajnalban kb. üres, a legjobb. :)
2016. 10. 01. 08:07
Ez is az egyik kedvenc, csak már elég messze van, így nem tudok járni. Értelmes méretű öltözők és már elég sokan járnak oda, még így is vállalható.
2016. 09. 30. 20:49
Jó helyen van
2016. 09. 30. 17:29
Jól felszerelt terem, könnyen megközelíthető és tisztaság van.
2016. 09. 29. 17:00
Tágas , tiszta terem, jó órákkal. Tömegközlekedéssel , autóval jó megközelíthetőség, A gyenge pont az öltöző, iszonyatosan kicsi, rendszeresen összkevertük a holminkat, fejbe végtuk egymást, kész katasztrófa.
2016. 09. 21. 19:12
Csúcsidőben borzalmas tömeg van, de a terem készen áll a tömeg fogadására (csak én nem voltam felkészült, amikor csúcsidőben odatévedtem és csak amíg az egyik zoknimat levettem, vagy tízen löktek arrébb), hatalmas a géppark is és az öltöző is.
2016. 09. 21. 18:26
Ha elfogadja az ember azt, hogy felmásszon egy bevásárlóközpont tetejére, egy jó teremről beszélünk. Nem nagy a géppark, de jól összeválogatott, minőségi. Squash és box lehetőség különlegessé teszi. Az öltöző szűkös, de tiszta. Nincs tömeg.
2016. 09. 19. 11:58
Imádom, mert nagyon világos a terem (ahol csoportos órák vannak), szinte mintha a szabadban lennék. Sokféle óra van, a hot iron nagyon jó. Tágas a terem, jó a felszereltség. Kár, hogy walk energie nincs.
2016. 09. 18. 06:40
Altalanossagban jo, ar-ertek aranyt tekintve borzalmas.
2016. 09. 17. 17:06
egyetlen negatívum a nagy tömeg (főleg délután)
2016. 09. 16. 07:14
Délután elég zsúfolt tud lenni, délelőtt mikor én járok viszont teljesen jó.
2016. 09. 14. 14:15
Tömegnyomor az öltözőben, az edzőteremben és a csoportos órák többségében is.
2016. 09. 14. 12:31
Szuper itt edzeni, csak ajánlani tudom.
2016. 09. 13. 16:09
Nekem csak egy bajom van vele, nincs elég gép. De egy ekkora terembe nem is nagyon fér több. Kulturált, jó hogy több helyen van óra, hőmérsékletet is mutat némelyik, szimpatikus hely.
2016. 09. 13. 15:11
A férfi öltöző kicsit ezért nagyon zsúfolt.
2016. 09. 13. 13:59
A női öltözőben jó lenne ha többször működne a légkondi legalább a nyári hónapokban..
2016. 09. 13. 13:18
A tarcsakon mar kezd latszani a hasznalat es sajnos nincs sulyemeleshez/eroemeleshez versenyrud azonban 3 eve elegedetten jarok vissza.
2016. 09. 13. 11:35
Sokáig terveztem, hogy a megszokott termem mellett kipróbálom a A Gilda Max Allee termet is. Nemrégiben sort is kerítettem rá. A légkör, ami fogadott, a dolgozók hozzáállása, segítőkészsége, a tisztaság (!), rendezettség lenyűgözi az odalátogatót. Biztos vagyok abban, hogy néhányszor még betérek, mert kifogástalannak vélem a létesítményt.
2016. 09. 13. 10:46
A matracokat, eszközöket gyakrabban kéne tisztítani. Büdösek :(
2016. 09. 13. 10:39
maga a terem túlzsúfolt és kevés gépek vannak. öltöző borzasztó: meleg van és kicsi.
2016. 09. 13. 10:20
Amikor az edző a gépen fetreng és telefont nyomkod és ha szólni mersz csak a száját huzza és odaböffenti, hogy "használj mást", nem tudod jol érezni magad. Amugy az öltöző kicsi az meg embereknek parasztok :D
2016. 09. 13. 08:05
Tágas, szellős, felszerelt, az öltözőkben is el lehet férni, ár-érték arányban az egyik legjobb terem Budapesten, kicsivel barátságosabb emberek a pultban tudnának még javítani az élményen.
2016. 08. 28. 19:06
A lehet legtöbb embert próbálják bezsúfolni egyszerre egy négyzetméterre, a férfi öltöző az egyik legkisebb, amit eddig láttam, szellőzés nulla.
2016. 03. 18. 16:25
Tücsi spinning órái nagyon jók.
2016. 03. 16. 17:05
Spinning órán ennyire bunkó edzővel még nem talalkoztam. Nem volt jo napja, nem tartotta meg rendesen az órát.
2015. 12. 04. 12:53
Szuper a terem felszereltsége, az aerobik terem is nagyon tágas, hóesésben és verőfényes napsütésben hatalmas élmény ott lenni az órán. Az órarend változatos és az edzők nagyon jók szakmailag. A wellness részlege is kiváló, és tisztaságból is jelen. Az egyetlen negativum a teremmel kapcsolatban, hogy a recepciósok nagyon bunkók. Kb szivességet tesznek azzal, hogy foglalkoznak veled. 4 év alatt többször fordultam meg a teremben, de ez mindig elvette a kedvemet attól, hogy sűrűbben járjak. Minden más szempontból teljesen rendben van, és a topon is lehetne.
2015. 10. 25. 12:02
szép a felújítás
2015. 10. 25. 11:24
nagyon jól felszerelt
2015. 10. 24. 13:44
viszonylag jo
2015. 10. 24. 13:44
viszonylag jo
2015. 10. 24. 13:44
viszonylag jo
2015. 10. 24. 11:35
kellemes
2015. 10. 24. 10:27
Kicsi a terem, keves a tukor.
2019. 01. 03. 10:19
2018. 12. 28. 12:41
2018. 10. 18. 11:36
2017. 06. 13. 13:36
2017. 05. 17. 09:11
2017. 05. 14. 14:44
2017. 05. 14. 14:44
2017. 05. 14. 14:09
2017. 05. 14. 13:59
2017. 05. 14. 13:53
2017. 05. 14. 13:47
2017. 05. 14. 13:10
2017. 05. 14. 13:02
2017. 05. 14. 13:00
2017. 05. 14. 12:55
2017. 05. 14. 12:30
2017. 05. 14. 12:24
2017. 05. 14. 12:23
2017. 05. 14. 12:17
2017. 05. 14. 12:16
2017. 05. 14. 12:13
2017. 05. 14. 12:01
2017. 05. 14. 11:40
2017. 05. 14. 11:32
2017. 05. 14. 11:27
2017. 05. 14. 11:11
2017. 05. 14. 10:56
2017. 05. 14. 10:43
2017. 05. 14. 10:43
2017. 05. 14. 10:27
2017. 05. 14. 10:20
2017. 05. 14. 10:12
2017. 05. 14. 10:12
2017. 05. 11. 14:10
2017. 05. 11. 12:21
2017. 05. 10. 09:03
2017. 05. 09. 13:26
2017. 05. 09. 00:44
2017. 05. 08. 15:39
2017. 05. 08. 15:39
Végső Viola Budapest
2017. 05. 08. 13:59
2017. 05. 07. 22:01
2017. 05. 07. 17:04
2017. 05. 06. 15:53
2017. 05. 06. 10:52
2017. 05. 06. 07:52
2017. 05. 05. 17:13
2017. 05. 05. 14:56
2017. 05. 05. 14:22
2017. 05. 05. 13:20
2017. 05. 05. 13:00
2017. 05. 05. 12:42
2017. 05. 05. 12:40
2017. 05. 05. 12:22
2017. 05. 05. 12:20
2017. 05. 05. 11:55
2017. 05. 05. 11:43
2017. 05. 05. 10:29
2017. 05. 05. 10:29
2017. 05. 05. 10:27
2017. 05. 05. 10:02
2017. 05. 05. 09:59
2017. 05. 05. 09:34
2017. 05. 05. 09:28
2017. 05. 05. 09:25
2017. 05. 05. 09:21
Homonnai Éva Budapest
2017. 05. 05. 09:03
2017. 05. 05. 09:02
2017. 05. 05. 08:48
2017. 05. 05. 08:33
2017. 05. 05. 08:08
2017. 05. 05. 07:35
2016. 11. 24. 00:15
2016. 11. 04. 17:31
2016. 10. 21. 15:53
2016. 10. 20. 12:07
2016. 10. 03. 13:27
2016. 10. 03. 13:25
2016. 10. 03. 11:26
2016. 10. 03. 09:40
2016. 10. 03. 09:29
2016. 10. 03. 08:20
2016. 10. 02. 21:22
2016. 10. 02. 20:31
2016. 10. 02. 20:19
2016. 10. 02. 15:14
2016. 10. 02. 09:43
2016. 10. 02. 09:14
2016. 10. 01. 21:09
2016. 10. 01. 17:14
2016. 10. 01. 16:16
2016. 10. 01. 10:35
2016. 10. 01. 10:08
2016. 10. 01. 09:17
2016. 10. 01. 08:09
2016. 10. 01. 07:31
2016. 10. 01. 00:08
2016. 09. 30. 23:59
2016. 09. 30. 23:07
2016. 09. 30. 22:58
2016. 09. 30. 22:55
2016. 09. 30. 21:42
2016. 09. 30. 21:21
2016. 09. 30. 20:47
2016. 09. 30. 20:44
2016. 09. 30. 20:41
2016. 09. 30. 18:51
2016. 09. 30. 18:21
2016. 09. 30. 17:22
2016. 09. 30. 17:18
2016. 09. 30. 17:13
2016. 09. 30. 16:31
2016. 09. 30. 16:08
2016. 09. 30. 14:40
2016. 09. 30. 09:49
2016. 09. 29. 12:59
2016. 09. 29. 08:43
2016. 09. 28. 16:59
2016. 09. 28. 15:43
2016. 09. 28. 10:12
2016. 09. 27. 19:00
2016. 09. 27. 15:00
2016. 09. 25. 22:10
2016. 09. 23. 12:03
2016. 09. 22. 15:55
2016. 09. 22. 11:45
2016. 09. 22. 11:16
2016. 09. 21. 15:24
2016. 09. 20. 11:21
2016. 09. 20. 09:40
2016. 09. 19. 18:15
2016. 09. 19. 10:49
2016. 09. 16. 11:57
2016. 09. 16. 11:38
2016. 09. 15. 20:44
2016. 09. 15. 16:29
2016. 09. 15. 14:33
2016. 09. 15. 14:18
2016. 09. 15. 11:12
2016. 09. 15. 09:00
2016. 09. 15. 08:48
2016. 09. 14. 20:41
2016. 09. 14. 17:58
2016. 09. 14. 13:30
2016. 09. 14. 11:01
2016. 09. 14. 10:49
2016. 09. 14. 08:42
2016. 09. 13. 21:34
2016. 09. 13. 20:47
2016. 09. 13. 20:32
2016. 09. 13. 19:50
2016. 09. 13. 18:16
2016. 09. 13. 16:29
2016. 09. 13. 16:28
2016. 09. 13. 16:09
2016. 09. 13. 15:20
2016. 09. 13. 15:18
2016. 09. 13. 15:04
2016. 09. 13. 14:58
2016. 09. 13. 14:30
2016. 09. 13. 14:21
2016. 09. 13. 13:52
2016. 09. 13. 13:39
2016. 09. 13. 13:35
2016. 09. 13. 13:32
2016. 09. 13. 13:24
2016. 09. 13. 13:10
2016. 09. 13. 13:03
2016. 09. 13. 12:46
2016. 09. 13. 12:41
2016. 09. 13. 12:36
2016. 09. 13. 12:33
2016. 09. 13. 12:27
2016. 09. 13. 12:14
2016. 09. 13. 12:13
2016. 09. 13. 12:04
2016. 09. 13. 12:03
2016. 09. 13. 11:53
2016. 09. 13. 11:49
2016. 09. 13. 11:41
2016. 09. 13. 11:34
2016. 09. 13. 11:34
2016. 09. 13. 11:24
2016. 09. 13. 11:17
2016. 09. 13. 11:15
2016. 09. 13. 11:08
2016. 09. 13. 11:07
2016. 09. 13. 11:06
2016. 09. 13. 10:57
2016. 09. 13. 10:42
2016. 09. 13. 10:33
2016. 09. 13. 10:33
2016. 09. 13. 10:32
2016. 09. 13. 10:16
2016. 09. 13. 10:12
2016. 09. 13. 10:07
2016. 09. 13. 09:53
2016. 09. 13. 09:47
2016. 09. 13. 09:41
2016. 09. 13. 09:32
2016. 09. 13. 09:29
2016. 09. 13. 09:01
2016. 09. 13. 08:56
2016. 09. 13. 08:43
2016. 09. 13. 08:43
2016. 09. 13. 08:34
2016. 09. 13. 07:59
2016. 08. 24. 18:52
2016. 08. 09. 12:02
2016. 03. 09. 11:17
2016. 01. 02. 22:43
2015. 10. 25. 16:01
2015. 10. 25. 15:27
2015. 10. 25. 15:24
2015. 10. 25. 15:22
2015. 10. 25. 15:13
2015. 10. 25. 15:11
2015. 10. 25. 14:58
2015. 10. 25. 14:56
2015. 10. 25. 14:34
2015. 10. 25. 14:16
2015. 10. 25. 14:15
2015. 10. 25. 13:24
2015. 10. 25. 12:47
2015. 10. 25. 12:41
2015. 10. 25. 12:36
2015. 10. 25. 12:29
2015. 10. 25. 12:28
2015. 10. 25. 12:24
2015. 10. 25. 11:48
2015. 10. 25. 11:46
2015. 10. 25. 11:35
2015. 10. 25. 11:33
2015. 10. 25. 11:32
2015. 10. 25. 11:29
2015. 10. 25. 11:20
2015. 10. 25. 11:07
2015. 10. 25. 11:04
2015. 10. 25. 11:01
2015. 10. 25. 10:53
2015. 10. 25. 10:46
2015. 10. 25. 10:37
2015. 10. 25. 10:34
2015. 10. 25. 10:25
2015. 10. 25. 10:19
2015. 10. 25. 10:01
2015. 10. 25. 09:55
2015. 10. 25. 09:54
2015. 10. 25. 09:54
2015. 10. 25. 09:42
2015. 10. 25. 09:33
2015. 10. 25. 09:09
2015. 10. 25. 08:37
2015. 10. 25. 08:34
2015. 10. 24. 16:41
2015. 10. 24. 14:51
2015. 10. 24. 14:07
2015. 10. 24. 13:50
2015. 10. 24. 13:41
2015. 10. 24. 13:32
2015. 10. 24. 13:13
2015. 10. 24. 13:13
2015. 10. 24. 12:04
2015. 10. 24. 11:55
2015. 10. 24. 11:49
2015. 10. 24. 11:49
2015. 10. 24. 11:32
2015. 10. 24. 11:14
2015. 10. 24. 10:55
2015. 10. 24. 10:54
2015. 10. 24. 10:21
2015. 10. 24. 10:14
2015. 10. 24. 09:39
2015. 10. 24. 09:36
2015. 10. 24. 09:35
2015. 10. 24. 09:35
2015. 10. 24. 09:13
2015. 10. 24. 02:39
2015. 10. 24. 02:16

Kérdések és válaszok

0 kérdés

Elhelyezkedés

Hasonló termek